Korting op SEO optimalisatie

HBidee-logoSpeciaal aanbod voor klanten van HBidee!

Vindbaarheid is belangrijk voor je site. Je hebt een mooie site laten maken door HBidee! maar mensen moeten je site ook kunnen vinden als ze het adres niet weten. AdviCo geeft jou als klant van HBidee! *) een fikse korting! Maak gebruik van het tijdelijke aanbod en laat je site optimaliseren voor zoekmachines: SEO, ofwel Search Engine Optimization.
Voor slechts 195 euro excl. BTW wordt ook jouw site goed vindbaar.

*) Geen WordPress site en/of HBidee! site? Contact me, dan bespreken we de opties.

SEO optimalisatie AdviCo voor In2healthsupportSEO optimalisatie voor In2healthsupport
Onlangs optimaliseerde ik voor Sonja Caron van In2healthsupport haar HBidee! website. En samen met haar, want ze wilde meteen ook wat leren over SEO. Binnen enkele weken al was ze  vindbaar met Google, in plaats van onvindbaar!

Hoe werkt het?

  • Je zorgt eerst dat je WordPress-website a) op de laatste versie van WordPress draait en b) alle plugins up-to-date zijn, indien mogelijk installeer je zelf de WordPress SEO plugin van Yoast – Joost de Valk.
  • Je meldt je website aan via het aanvraagformulier en vult alle benodigde gegevens in. De link naar het aanvraagformulier vind je onderaan deze pagina.
  • We scannen je site en inventariseren waar optimalisaties nodig zijn. Indien overleg nodig is, nemen we eerst contact met je op.
  • We vragen HBidee! om installatie van de WordPress SEO plugin van Yoast – Joost de Valk indien je dat zelf niet gedaan hebt. Evt. kosten verreken je rechtstreeks met HBidee!.
  • We voeren optimalisaties uit.
  • We melden je zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, en sturen je een samenvatting van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wat houdt de optimalisatie precies in?

Om goed vindbaar te zijn voor zoekmachines, zoals Google, zijn vele aspecten belangrijk. Bijvoorbeeld de titel van je site, trefwoorden van je pagina’s, het voorkomen van de trefwoorden in de tekst van je pagina, alt-namen van je afbeeldingen en een xml-bestand van je site. Voor sommige wijzigingen wordt de bekende WordPress plugin ‘WordPress SEO’ van Yoast – Joost van de Valk ingezet. Deze plugin wordt geïnstalleerd en geactiveerd door HBidee!, als beheerder van de site, ofwel door jezelf. AdviCo voert de belangrijkste optimalisaties uit die bijdragen aan betere vindbaarheid.

Wat doet AdviCo niet?

  • We herschrijven geen complete paginateksten. We geven -indien van toepassing- na de optimalisatie wel adviezen waarmee je zelf verder kunt gaan ofwel die je door kunt geven aan je tekstschrijver. In het aanvraagformulier kun je je toestemming om hele kleine tekstwijzigingen te maken, voor zover dat qua tekst mogelijk is, zonder de essentie van je tekst te veranderen. AdviCo kan ook teksten compleet herschrijven, maar dat valt buiten dit aanbod.
  • We installeren geen plugins. Het beheer van je site ligt niet bij AdviCo, maar bij jezelf ofwel bij HBidee!.
  • We zetten je site niet op zijn kop. We voeren de belangrijkste SEO wijzigingen en toevoegingen uit, die gebleken hebben doeltreffend te zijn. SEO is een onderdeel waar je eindeloos mee bezig kunt zijn. We besteden ongeveer 4-5 uur aan intake, optimalisatie, samenvatting en adviezen.
  • Zoekmachines veranderen regelmatig hun policy, dus wat vindbaarheid van je site bevordert. Het kan dus zijn dat je site beter vindbaar wordt, maar dat later het effect minder wordt. Dit aanbod is eenmalig. Latere optimalisaties vallen buiten dit aanbod.

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je gebruik maken van het aanbod? Vul dan het SEO aanvraagformulier in. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op, dan beantwoord ik ze graag!